Renault 981-4 | Hobbytraktor.dk
VI LEVERER VAREN 1-5 DAGE EFTER DIT KØB
DIN SPECIALIST I MODEL MASKINER
FRAGT 75 DKK / FRI FRAGT FRA 1500DKK

Renault 981-4

475,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: Rep125
Denne skala model af Renault 981-4 traktoren er et imponerende stykke håndværk og vil tilføje et strejf af nostalgi til enhver samling. Den er lavet med en høj grad af detaljer, der gør det svært at skelne mellem modellen og den rigtige traktor.

Renault 981-4 traktoren blev introduceret i 1978 og var en af ​​de mest populære landbrugsmaskiner i sin tid. Den har en 4-cylindret dieselmotor og en maksimal effekt på 80 hk. Traktoren er også udstyret med en synkroniseret gearkasse med 12 hastigheder, der giver en jævn og pålidelig ydeevne.

Modeltraktoren er lavet af holdbart materiale og er ca. 1:32 skala. Den er også bevægelig, så du kan justere dens position og kontrollere dens forskellige dele. Denne model er en fantastisk gave til landbrugseksperter, samlere eller til enhver, der ønsker at tilføje et landbrugs-tema til deres værelse eller skrivebord.

Med sin nøjagtighed og opmærksomhed på detaljer er denne skala model af Renault 981-4 traktoren et must-have for enhver samler eller landbrugsentusiast.
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Skala:1:32
Udgivelsesår:2015
Artikelkategori:Serie model
Original producent:Replicagri
Udførelse:individuelt design / Replicagri


OBS: Pyntemodeller til voksne samlere. Ikke egnet til børn under 14 år.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare