Om os | Hobbytraktor.dk
VI LEVERER VAREN 1-5 DAGE EFTER DIT KØB
DIN SPECIALIST I MODEL MASKINER
FRAGT 75 DKK / FRI FRAGT FRA 1500DKK

Hobbytraktor.dk

Hobby traktor.dk tilbyder dig en bred vifte af model traktorer og landbrugsmaskiner samt entreprenør maskiner & RC styret maskiner. Modellerne findes i forskellige skalaer. Vi har lige nu følgende skala modeller i shoppen 1:87 - 1:12 - 1:24 - 1:50 & flere kommer til løbende.

Vi er stedet & din modelforhandler når det kommer til kvalitet, hvad enten det er Diorama eller forskellige maskiner og enkelte RC modeller. Vi har et dedikeret hold der hele tiden sidder klar til at besvare dine henvendelser. Kombineret med egne interesser i netop vores egne produkter og stor viden omkring vores produkter og passion til samler modeller, for måde den kvalitetsbeviste samler eller blot hobby samleren. Så finder du hos os et stort udvalg.

De fleste af samler modellerne er fra landbrugs teknik men vi har også et stort udvalg af maskiner inden for entreprenør  er lavet på  skala fra 1:32 - 1:50 Producenterne af modellerne er for eksempel Universal Hobbies, Schuco, Wiking, Siku, weise-toys, Replicagri, ROS, Britains og mange flere. Gå til producentoversigten her


Husk at skrive dig op til vores kundeklub, hvis du vil være den første til at høre om nyheder, limited edition produkter og meget mere!