Salgs- og leveringsbetingelser | Hobbytraktor.dk
VI LEVERER VAREN 1-5 DAGE EFTER DIT KØB
DIN SPECIALIST I MODEL MASKINER
FRAGT 75 DKK / FRI FRAGT FRA 1500DKK

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.hobbytraktor.dk
www.hobbytraktor.dk ejes af Hobbytraktor.dk, CVR-nr. 41719982, adresse Essen 25, 6000 Kolding, tlf. 60159823, e-mailadresse info@hobbytraktor.dk.

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.hobbytraktor.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Bemærkning: Der leveres med fragtbil i Danmark og inden for den Europæiske Unionen. Dog er dette ikke gældende til Færøerne, Grønland og ikke brofaste øer
Ved ønsker om levering til ikke brofaste øer i kongeriget Danmark eller uden for den Europæiske Unions kontakt kundeservice på info@hobbytraktor.dk eller på telefon +4560159823

Leveringsomkostninger kan variere alt efter hvilke produkter, du køber. Se skema herunder.


Beskrivelse - DanmarkPris.
GLS - Pakkeshop (fri fragt over 1500kr)75 kr
GLS - Omdeling til dør eller flexordning (fri fragt over 1500kr)75 kr
DAO - Pakkeshop til udleveringssted (fri fragt over 1500kr)

55 kr

DAO - Home pakke til privat (fri fragt over 1500kr)
65 kr
Europæisk Unionen Pris.
Euro Business Parcel - Pakke til privat og erhverv (GLS)
30 Euro

Generelt leveringstid.

Normal leveringstid er 1-5 arbejdsdage. Dog kan leveringstiden for bestemte produkter og limited udgave af varerne være længere tid undervejs. Den forventede leveringstid er specificeret inde på den enkelte vare

Flere vare på samme ordre bliver ikke nødvendigvis leveret samtidigt, da varerne kan blive leveret fra forskellige lagre.
På din bestillingsbekræftelse kan du se, om varen leveres fra vores lager eller direkte fra vores leverandør.


I tilfælde af udsolgte varer, leverandørsvigt eller udskudt leveringstid bestræber Hobbytraktor sig på hurtigst muligt at informere kunden herom,

samt hvordan parterne kan løse sagen – f.eks. ved kreditering af købet, eller rådgivning til at finde en lignende vare i Hobbytraktor store udvalg.

Prisfejl

Hvis en pris åbenlyst er behæftet med fejl, og kunden rimeligvis burde havde indset dette, er Hobbytraktor.dk  ikke forpligtet til at levere det

pågældende produkt til den forkerte pris.


Betaling og levering

Vi modtager betaling med Anyday, Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, ViaBill, Visa, Visa debet og bankoverførsel.

"Benyttes et internationalt betalingskort (som for eksempel Visa eller Mastercard) vil ordrebeløbet blive reserveret på din bankkonto med det samme. I tilfælde af en annullering, vil reservationen af beløbet typisk blive ophævet/frigivet efter 1-2 bankdage. Nogle banker kan dog bruge op til 30 dage på at ophæve en reservation."

Beløbet trækkes først, når varen afsendes, fra eget varelager(kolding) eller via vores fjernlager.
Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt.

Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.

Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.


Vi leverer varen inden for typisk 1-5 hverdage ved vare på eget lager. Kommer der vare fra "fjernlager" variere leverings tidspunktet mellem 7-10 dages tid. Limited udgaver og forudbestillinger bliver leveret jævnfør de angivende tider på kundes ordrebekræftelser eller hvad der fremgår af vare siden

Vi leverer varerne med GLS, Postnord.
Vi leverer til Danmark, Belgien, Bulgarien, Estland, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig.

Levering uden for Danmark kontakt shoppen og forespørg prisen.


Custom Bygget & Bestillingsvare/Limit Edition.

Gældende for alle Custom/bestillingsvare/Limit Edition, bliver der ved bestilling trukket cirka 60% af beløbet

til reservation af produktet. De restende 40% bliver trukket når vi afsender varen fra vores lager.

Der er naturligvis en 14dages fortrydelse ret af produktet, dette angives ved at kontakte shoppen, skriftligt med en kopi af ens ordrefaktura vedhæftet mailen. Det fulde beløb vil blive tilbage betalt til købers konto inden for typisk 5-7 arbejdsdage.

Vigtigt at bemærke - overholdes fristen ikke med de 14dage fra købs dato ved fortrydelse.

Forbeholder hobbytraktor.dk sig til rettigheden for at beholde de 60% der er trukket ved reservation af købet.


Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Dette gælder dog ikke for bundles bestående af flere varer. Bundles anses som én samlet vare. Hvis du ønsker at fortryde købet af et produkt i et

bundle, må du således fortryde købet af hele dit bundle, og sende alle varerne retur.

Når du foretager en bundle-ordre, vil det fremgå af indkøbskurven og din faktura.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dele af dit køb.


Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Hobbytraktor.dk, Essen 25, 6000 Kolding, 60159823, info@hobbytraktor.dk.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan bestille en returlabel

hos os, når du opretter din fortrydelsessag. Hvis du har købt din returlabel hos os, hæfter vi, hvis der opstår en skade under transporten.

Pakken skal sendes med omdeling til vores adresse, vi anbefaler PostNord, GLS eller Bring. Pakker leveret til pakkeshop eller pakkeboks vil ikke

blive afhentet.

Nogle produkter kan ikke returneres med normal pakkepost. Dette gælder pakker over 20 kg. Vejer pakken over 20 kg, anbefaler vi at du benytter

PostNord Groupage (storpak).


Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den - f.eks. en materiale- eller fabrikationsfejl - finder købelovens regler anvendelse. Du har 24 måneders reklamationsret, forudsat du reklamerer inden for rimelig tid (inden 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen). Få mere information på vores RMA side.

Du kan også bruge det lovpligtige reklamationsskema, som du kan downloade her.

Hvis reklamationen er berettiget, og manglen ikke kan afhjælpes uden tilbagesendelse af varen, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.


Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@hobbytraktor.dk.